Відповідно до Плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області на 2021 рік 06 квітня 2021 року о 13:30 відбудеться онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою «Упровадження стандартів професійної (професійно-технічної) освіти: питання та відповіді».
Приєднатися до заходу можна за посиланням: https://meet.google.com/uzi-qsog-hrf
З метою поширення матеріалів онлайн-засідання просимо кожного педагогічного працівника-учасника засідання до 06 квітня заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://bit.ly/39DFEHt
План онлайн-засідання
методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання
закладів професійної (професійно-технічної) освіти області,
що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників
з професій громадського харчування та ресторанного сервісу
«Упровадження стандартів професійної (професійно-технічної) освіти: питання та відповіді»
Дата проведення: 06 квітня 2021 року
Час проведення: 13:30
Посилання: https://meet.google.com/uzi-qsog-hrf
- Здійснення організаційно-методичного супроводу упровадження стандартів професійної (професійно-технічної) освіти
Матвійчук Катерина Олександрівна, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області
- Методика застосування проблемного навчання на уроках «Технології приготування їжі»
Сахарна Анжела Юріївна, викладач предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу
- Активізація навчальної діяльності учнів на уроках виробничого навчання за допомогою сучасних методів навчання
Бондарь Людмила Олександрівна, майстер виробничого навчання професій громадського харчування Снігурівського професійного ліцею
- Застосування інноваційних методів навчання на уроках виробничого навчання з професії «Кухар»
Новожен Валентина Миколаївна, майстер виробничого навчання професій громадського харчування Єланецького професійного аграрного ліцею
- Самостійна робота як засіб розвитку компетентностей самоосвіти та саморозвитку у здобувачів освіти
Білоіваненко Світлана Василівна, викладач професійно-теоретичної підготовки професії «Кухар» Професійно-технічного училища №17
|