№з/п
|
Найменування продукції,
рік видання
|
Електронна адреса Електронної бібліотеки НАПН України
|
1.
|
Модернізація змісту професійної освіти і навчання: теорія і практика: монографія / авт. кол. М.А.Вайнтpауб, А.М.Романова, І.А.Мося, Я.Ю.Білоконь та ін., за наук. ред. М.А.Вайнтpауб – Київ: Інститут ПТО НАПН України, 2015. – 328 с.
|
http://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/106792
|
2.
|
Технологія верстатних робіт: навч.пос. для проф.-техн. навч. закладів / М.А.Вайнтрауб, В.Й.Засельський, Д.В.Пополов, за наук. ред. М.А.Вайнтpауба. – Київ: Інститут ПТО НАПН України, 2015. – 199 c.
|
http://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/11066
|
3.
|
Організація і техніка обслуговування (для учнів ПТНЗ галузі ресторанного господарства)»: навч. посіб. / С.Г.Кравець, Н.П.Камінська, О.Г.Оліферчук, за наук. ред. С.Г.Кравець – Київ: Інститут ПТО НАПН України, 2015. – 202 с.
|
http://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/106799
|
4.
|
Технологія опоряджувальних робіт (для учнів ПТНЗ будівельного профілю): навч. посіб. / Я.Ю.Білоконь, Ю.І.Кравець, М.І.Михнюк, Т.В.Пятничук. – Київ: ІПТО НАПН України, 2015. – 167 с.
|
http://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/10
|
5.
|
Модульно-компетентнісний підхід у підготовці кваліфікованих робітників будівельної та машинобудівельної галузей: монографія / П.Г.Лузан, В.В.Ягупов, Г.І.Лук’яненко, Т.В.Пятничук, М.І.Михнюк. – Київ: 2015. –255 с.
|
http://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/107093
|
6.
|
Педагогічні основи формування змісту підготовки кваліфікованих робітників за інтегрованими професіями: посібник / С.Г.Кравець, Ю.І.Кравець, Н.П.Дерев’янко, О.Г.Оліферчук. – К.: ТОВ «НВП Поліграфсервіс», 2014. – 152 с.
|
http://lib.iitta.gov.ua/8282/1/posibnik_prdagogichni_osnovi.pdf
|
7.
|
Проект «Методичні рекомендації щодо розроблення Державних стандартів професійно-технічної освіти з конкретних професій на основі компетентнісного підходу»
|
http://www.ipto.kiev.ua/index.php?option=co
m_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=230&Itemid=260&lang=ua
|
8.
|
Проект «Методика розроблення професійних стандартів на основі компетентнісного підходу»
|
http://www.ipto.kiev.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=947:metodyka-rozroblennia-profesiinykh-standartiv-na-osnovi-kompetentnisnoho-pidkhodu&Itemid=260&lang=ua
|
9.
|
Державний стандарт професійно-технічної освіти «Майстер ресторанного обслуговування», затверджений наказом МОН України № 1494 від 28.10.2013
|
http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/MUS21794.html
|