П`ятниця, 26.04.2024
Віртуальний методичний кабінет
МПЛБ та СП
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Січень » 14 » Інформаційне повідомлення
08:01
Інформаційне повідомлення

ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА В НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ КОРАБЛЕБУДУВАННЯ ІМЕНІ АДМІРАЛА МАКАРОВА 2021р. ДЛЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ ВСТУПНИКІВ НА ОСНОВІ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

серед учнів 11 класів (а також тих, хто має атестат про повну загальну середню освіту)

1 лютого – 17 квітня 2021 р.

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь в Всеукраїнській олімпіаді з МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ, УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ, БІОЛОГІЇ, АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ в Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова 2021р. для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти. Олімпіада дозволяє отримати додаткові бали до відповідного сертифікату ЗНО з конкурсного предмету при вступі в НУК (умови наведено нижче). До участі в Олімпіаді допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в навчальний рік проведення Олімпіади.

Олімпіаду проводить Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова з метою виявлення, розвитку обдарованих вступників на основі повної загальної середньої освіти, які вступають за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, надання їм допомоги у виборі професії, залучення їх до навчання у Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова, реалізація здібностей талановитих учнів.

УМОВИ УЧАСТІ

Участь у І (ЗАОЧНОМУ) турі

Для участі у І турі необхідно виконати наступні дії:

  • Заповнити файл-анкету учасника (google форма АНКЕТА) та завантажити файл з завданням з одного (або декількох) предметів (в I турі дозволяється виконувати завдання з більше ніж одного предмету) на сайті Університету http://www.nuos.edu.ua/ (вкладка Абітурієнту/ Олімпіади / Олімпіада НУК)

Завдання роздрукувати та заповнити власноруч, поставити підпис і дату.

Виконані завдання відскановані (чи фотокопії гарної якості) надіслати до 2 квітня 2021 року на електрону адресу akademijagard@gmail.com.

УВАГА! Відповіді повинні бути зроблені власноруч та мати підпис! Електроні варіанти відповідей до участі в олімпіаді НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ! 

Учасник може розв'язувати завдання у будь-якій послідовності.

 Не пізніше 9 квітня буде сформовано підсумкову таблицю.

 Після проведення І туру Олімпіади Оргкомітет оприлюднює на сайті Університету http://www.nuos.edu.ua/ результати та правильні відповіді.

Учасники, які набрали не менше 75% балів у І турі допускаються до участі в ІІ турі із того самого предмету. Якщо учасник набрав не менше 75% з різних предметів І туру, він може сам обрати серед них лише один предмет для участі в ІІ турі Олімпіади.

Всім учасникам І туру, які набрали не менше 75% балів надсилаються запрошення до участі в ІІ турі на вказані електроні адреси.

Участь у ІІ(ОЧНОМУ) турі.

Участь у ІІ турі проходить в очній формі безпосередньо в Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова або дистанційно (zoom конференція) за умови дії карантинних обмежень 17 квітня 2021 року. Тривалість ІІ туру змагань — 3 години. Учасник ознайомлюється із загальною інструкцією щодо виконання завдань та нарахування балів і виконує завдання.  Учасник може розв'язувати завдання у будь-якій послідовності. Про місце та час проведення учасники інформуються через сайт Університету http://www.nuos.edu.ua/, а також шляхом розсилки учасникам ІІ туру запрошень на їх електрону пошту.

Учасникам ІІ туру Олімпіади дозволяється користуватися лише комп’ютерним обладнанням, програмним забезпеченням та друкованими матеріалами, що надаються Оргкомітетом, забороняється при виконанні завдань використовувати допомогу інших осіб.

УВАГА! Учасник ІІ туру Олімпіади повинен мати при собі документ, який засвідчує його особу (паспорт або свідоцтво про народження).

Учасникам ІІ туру Олімпіади під час розрахунку конкурсного балу при вступі до Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова нараховуються до 20-ти додаткових балів до сертифікату ЗНО з обраного для участі в ІІ турі Олімпіаді предмету за виконання таких умов одночасно: даний предмет є конкурсним для обраної вступником спеціальності;  вступник отримав не менше ніж 90% максимального балу у ІІ турі Олімпіади, вступник вступає до НУК на спеціальності, які вказані у додатку 4 Положення про Олімпіаду та мають особливу підтримку держави.

Загальна сума балів сертифікату ЗНО з обраної дисципліни та додаткових балів за результатами ІІ туру Олімпіади не може перевищувати 200.

Детальна інформація в положенні про олімпіаду за посиланням: http://www.nuos.edu.ua/

Контактна особа: Тимченко Інна Вікторівна

Контактний телефон: моб. (093) 488 58 65, telegram або messenger (www.facebook.com/timchenko.inni/).

Переглядів: 114 | Додав: cheryl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • \n
  • uCoz Community
  • \n
  • uCoz Manual
  • \n
  • Video Tutorials
  • \n
  • Official Template Store
  • \n
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz