Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО у Миколаївській області) на 2022 рік 12 травня 2022 року об 11:00 відбудеться онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти (далі – ЗП(ПТ)О) області, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу.
Захід відбудеться з використанням платформи Google Meet, режим доступу за покликанням: https://meet.google.com/ipd-zsau-iai.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
- Організація роботи закладу професійної (професійно-технічної) освіти щодо впровадження стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 26.10.2021 № 1133.
Матвійчук Катерина Олександрівна, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області
- Розробка проєкту освітньої програми відповідно до стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар»: питання та відповіді.
Мазур Світлана Анатоліївна, викладач Миколаївського професійного промислового ліцею
- Круглий стіл «Формування контенту результатів навчання за стандартом професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар».
Члени обласного заходу
|