25 листопада 2015 року на базі Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу проводитиметься семінар заступників директорів з навчально-виробничої роботи професійно-технічних навчальних закладів області «Роль комплексно-методичного забезпечення професії, предмета у здійсненні якісної підготовки робітничих кадрів».
ПРОГРАМА СЕМІНАРУ
1. Миколаївський професійний ліцей торгівлі та ресторанного сервісу: історія, реалії та перспективи
Сухопяткіна І.Ю., директор Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу
- Комплексно-методичне забезпечення професійно-технічного навчального закладу – запорука якісної підготовки фахівців
Шаповалова Н.В., директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області
- Паспорт комплексно-методичного забезпечення професії (предмета) як засіб планування та контролю за поточною роботою зі створення необхідних засобів навчання в навчальному закладі
Чернієнко Н.І., заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ «Южноукраїнський промисловий ліцей»
- Електронні освітні ресурси як один із головних елементів інформаційно-освітнього середовища. Використання електронних освітніх ресурсів в навчально-виробничому процесі
Панченя Н.Ю., майстер виробничого навчання Миколаївського професійного ліцею сфери послуг
- Електронний підручник як елемент інформаційно-освітнього середовища учасників навчально-виробничого процесу в професійно-технічному навчальному закладі
Петрова Л.М., методист Вознесенського професійного ліцею;
Архіпов С.В., заступник директора з навчально-виробничої роботи Вищого професійного училища №21 м. Миколаєва
- Творча робота як фактор розвитку професійних компетенцій учнів та один із способів поповнення комплексно-методичного забезпечення професії (предмета)
Нестерчук Т.О., викладач предметів професійно-теоретичної підготовки ДНЗ «Вище професійне училище №7 м. Миколаїв»
- Навчальний відеофільм як засіб активізації пізнавальної діяльності та розвитку мислення учнів
Сахарна А.Ю., викладач предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу
- Державна атестація професійно-технічних навчальних закладів – основна форма державного контролю за якістю підготовки робітничих кадрів. Зміни у нормативні базі проведення експертизи
Комісарова Л.О., к.пед.н., доцент, заступник директора КЗ «Центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів»
|