Субота, 28.03.2020
Віртуальний методичний кабінет
МПЛБ та СП
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 30 » Засідання методичної секції працівників професій громадського харчування та ресторанного сервісу
18:30
Засідання методичної секції працівників професій громадського харчування та ресторанного сервісу

  Аспекти впровадження інтерактивних методів навчання на уроках професійної підготовки обговорювалися на засіданні обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування та ресторанного сервісу. 

    Захід відбувся 25 березня 2015 року на базі Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг. Відкрив засідання Олександр Васильович Машков, директор ліцею, який познайомив з реаліями та перспективами розвитку закладу, зазначивши що впровадження сучасних педагогічних та виробничих технологій в навчально-виробничий процес є одним з пріоритетних напрямків роботи колективу.

    

     Керівник секції, методист НМЦ ПТО Лемещенко Т.В., ознайомила присутніх із перевагами та недоліками впровадження інтерактивних технологій в освітньому процесі.

     З інформацією про організацію роботи методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг виступила голова МК Гавриленко Н. В.. Вона звернула увагу на роль нетрадиційних форм методичної роботи у підвищенні якості та результативності сучасних уроків професійної підготовки.

  

     Практична частина засідання секції проходила у формі навчального тренінгу "Інтерактивні методи навчання ­­- один із шляхів підвищення результативності навчально-виробничого процесу". Тренінг проводив практичний психолог ліцею Бусигіна Н.С.. В ході тренінгу учасники мали можливість скласти формулу своєї унікальної особистості, попрацювати в групах і навчитись обирати та застосовувати інтерактивні методи та прийоми навчання при підготовці майбутніх робітників.

      

     Наступним етапом роботи секції було відвідування та аналіз фрагменту вступного інструктажу уроку виробничого навчання з теми "Нарізування овочів складними формами. Елементи оформлення страв.", який провела майстер в/н Динту Т.А. Після обговорення викладач технології приготування їжі Щербань О.А. поділилася досвідом роботи з питання ефективності використання комплексно-методичного забезпечення предмета та значення навчального кабінету для розвитку компетентного кваліфікованого робітника.

     

     Продовженням засідання став майстер-клас зі шпигування м'яса, який провела майстер в/н Панасюк С.В.

   

     На завершення секції методист НМЦ ПТО Лемещенко Т. В. проаналізувала результати професійної діяльності педагогічних працівників та обговорила з присутніми пропозиції щодо планування у наступному 2016 році.

Переглядів: 284 | Додав: cheryl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • \n
  • uCoz Community
  • \n
  • uCoz Manual
  • \n
  • Video Tutorials
  • \n
  • Official Template Store
  • \n
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2020
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz