02.03.2015 р. в кабінеті «Устаткування підприємств харчування, організації виробництва та обслуговування» пройшло засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання з професій громадського харчування з теми «Форми організації роботи на уроках теоретичного та виробничого навчання як спосіб формування професійної компетентності учнів». На методичному заході з використанням інтерактивних форм роботи були присутні 10 членів комісії, методист ліцею Мосієнко Т.С. Питання, які розглядалися на засіданні були такими:
- Види самостійних робіт, форми та організації. (Динту Т.А.)
- Складання завдань до самостійної роботи (Михайлович О.М..)
Майстри в/н та викладачі взяли участь у педагогічній дискусії з теми «Використання ІКТ на етапі контролю знань» (Щербань О.А.), брали участь в інтерактивній грі «Розвиток самостійності в учні» (Мосієнко Т.С.)
|