Четвер, 22.10.2020
Віртуальний методичний кабінет
МПЛБ та СП
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 22

Шановні колеги!

 До бібліотечного фонду ліцею надійшли нові надходження:

  1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: Підручник для ПТНЗ/ Доцяк В.С.   – К.: Наш час, 2014 р.;400 стр.
  2. Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів: підручник/ Кришемінська Л.Д., Клименко О.В., Луценко О.В. – К.: Література ЛТД, 2014. – 320 с.
  3. Безпека життєдіяльності на транспорті: навчальний посібник/ Дуброва Н.Й., Чернявська В.О. – Х.: Компанія СМІТ, 2014. – 448 с.
  4. Обладнання та технології зварювальних робіт: навчальний посібник/ Гуменюк І.В. – К.: Грамота, 2014. – 120с.
  5. Технічне креслення та ком ... Читати далі »
Переглядів: 798 | Додав: cheryl | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • \n
  • uCoz Community
  • \n
  • uCoz Manual
  • \n
  • Video Tutorials
  • \n
  • Official Template Store
  • \n
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2020
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz