Шановні колеги!
До бібліотечного фонду ліцею надійшли нові надходження:
- Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: Підручник для ПТНЗ/ Доцяк В.С. – К.: Наш час, 2014 р.;400 стр.
- Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів: підручник/ Кришемінська Л.Д., Клименко О.В., Луценко О.В. – К.: Література ЛТД, 2014. – 320 с.
- Безпека життєдіяльності на транспорті: навчальний посібник/ Дуброва Н.Й., Чернявська В.О. – Х.: Компанія СМІТ, 2014. – 448 с.
- Обладнання та технології зварювальних робіт: навчальний посібник/ Гуменюк І.В. – К.: Грамота, 2014. – 120с.
- Технічне креслення та ком
...
Читати далі »
Переглядів:
1069
|
Додав:
cheryl
|
Дата:
22.01.2015
|
| |