Середа, 08.05.2024
Віртуальний методичний кабінет
МПЛБ та СП
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Квітень » 5 » Онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О
12:00
Онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О

Відповідно до Плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області на 2021 рік 06 квітня 2021 року о 13:30 відбудеться онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою «Упровадження стандартів професійної (професійно-технічної) освіти: питання та відповіді».

Приєднатися до заходу можна за посиланням: https://meet.google.com/uzi-qsog-hrf

З метою поширення матеріалів онлайн-засідання просимо кожного педагогічного працівника-учасника засідання до 06 квітня заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://bit.ly/39DFEHt

План онлайн-засідання

методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання

закладів професійної (професійно-технічної) освіти області,

що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників

з професій громадського харчування та ресторанного сервісу

«Упровадження стандартів професійної (професійно-технічної) освіти: питання та відповіді»

 

Дата проведення: 06 квітня 2021 року

Час проведення: 13:30

Посилання: https://meet.google.com/uzi-qsog-hrf

 

  1. Здійснення організаційно-методичного супроводу упровадження стандартів професійної (професійно-технічної) освіти

Матвійчук Катерина Олександрівна, методист НМЦ ПТО у Миколаївській області

  1. Методика застосування проблемного навчання на уроках «Технології приготування їжі»

Сахарна Анжела Юріївна, викладач предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу

  1. Активізація навчальної діяльності учнів на уроках виробничого навчання за допомогою сучасних методів навчання

Бондарь Людмила Олександрівна, майстер виробничого навчання професій громадського харчування Снігурівського професійного ліцею

  1. Застосування інноваційних методів навчання на уроках виробничого навчання з професії «Кухар»

Новожен Валентина Миколаївна, майстер виробничого навчання професій громадського харчування Єланецького професійного аграрного ліцею

  1. Самостійна робота як засіб розвитку компетентностей самоосвіти та саморозвитку у здобувачів освіти 

Білоіваненко Світлана Василівна, викладач професійно-теоретичної підготовки професії «Кухар» Професійно-технічного училища №17

Переглядів: 237 | Додав: cheryl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • \n
  • uCoz Community
  • \n
  • uCoz Manual
  • \n
  • Video Tutorials
  • \n
  • Official Template Store
  • \n
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz