Відповідно до Плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області на 2021 рік 06 квітня 2021 року о 13:30 відбудеться онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою «Упровадження стандартів професійної (професійно-технічної) освіти: питання та відповіді».
Приєднатися до заходу можна за посиланням: https://meet.google.com/uzi-qsog-hrf
З метою поширення матеріалів онлайн-засідання просимо кожного педагогічного працівника-учасника засідання до 06 квітня заповнити реєстраційну форму за посиланням:
...
Читати далі »